Home » Zo blijf je op de hoogte van het laatste beursnieuws!

Zo blijf je op de hoogte van het laatste beursnieuws!

Door admin
0 Opmerking 613 Bekeken

Bij Beurspunt beleggen we voor de lange termijn. Marktontwikkelingen, politieke beslissingen en andere gebeurtenissen in de wereld hebben beperkte invloed op mijn beleggingsstrategie. Maar dat deze ontwikkelingen op de korte termijn wel invloed hebben op je portefeuille mag geen verrassing zijn. Het is daarom erg interessant om wel te volgen wat er gebeurt en wat voor invloed dat heeft op je portefeuille. Dit voornamelijk ter lering en vermaak, want mijn strategie pas ik er niet op aan.

Blijf op de hoogte van het beursnieuws door deze stappen te volgen!

Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven van marktontwikkelingen en -nieuws. We

 1. Volg financieel nieuws

  Er zijn verschillende nieuwssites en kranten die zich richten op financiële nieuws en marktontwikkelingen. Door regelmatig deze bronnen te bezoeken, kun je op de hoogte blijven van belangrijke gebeurtenissen en trends in de markt. Enkele voorbeelden zijn uiteraard: Beursgorilla.nl en het financiële dagblad.
  FD

 2. Gebruik financiële nieuws-apps

  Er zijn verschillende apps die financiële nieuws en marktupdates bieden, zoals Bloomberg of Yahoo Finance. Deze apps kun je op je smartphone of tablet installeren zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Zelf gebruik ik de Stock Events app om voornamelijk het nieuws te volgen van de aandelen die je bezit.
  Stock Events app

 3. Volg financieel experts op sociale media

  Er zijn veel financieel experts die op sociale media platforms zoals Twitter actief zijn en regelmatig updates geven over marktontwikkelingen en -nieuws. Door hun updates te volgen, kun je op de hoogte blijven van wat er in de markt gebeurt. Finfluencers worden zij ook wel genoemd.

 4. Schrijf je in voor nieuwsbrieven

  Veel financiële instellingen en beleggingsbedrijven bieden nieuwsbrieven aan waarin ze marktontwikkelingen en andere belangrijke informatie delen. Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrieven, kun je regelmatig op de hoogte blijven van wat er in de markt gebeurt. Schrijf je bijvoorbeeld in bij Beurspunt.nl!

 5. Luister naar podcasts of radio

  Zelf leer ik ontzettend veel over de beurs en alle ontwikkelingen door verschillende podcasts te luisteren, zoals: : Boekestijn en van Wijk, AEX factor en BNR Beleggerspanel. De eerste podcast gaat voornamelijk over de geopolitieke stand van zaken in de wereld en de andere 2 over beurzen, bedrijven en koersen. Beursnieuw is altijd een combinatie van de markt zelf, maar ook zeker wereld gebeurtenissen en politieke beslissingen.
  Boekestijn en van Wijk

 6. Maak gebruik van financiële tools

  Er zijn verschillende financiële tools, zoals beleggingskalenders en marktkaarten, die je kunnen helpen om op de hoogte te blijven van marktontwikkelingen. Deze tools kunnen je ook helpen om je beleggingsbeslissingen te ondersteunen.
  financiële tools

 7. Volg Beurspunt.nl

  Uiteraard is het zeer verstandig om onze website in de gaten te houden. Lees de laatste nieuwtjes en krijg tips & tricks uit de praktijk. Kijk ook hoe onze portefeuille draait en pik daar de aandelen uit die jij interessant vind.
  Beurspunt

Beursnieuws ter lering en vermaak

You may also like

Laat een opmerking achter